Frodo Cup

Vuoden 2021 Frodo Cupin voittivat Tommi Raita-aho ja Böödi, toiseksi tulivat Johanna Peltonen ja Täppä, kolmanneksi sijoittuivat Laura Ölander ja Yaya.
Vuoden 2019 Frodo Cupin voittivat Tommi Raita-aho ja Böödi, toiseksi tulivat Johanna Peltonen ja Jolli ja kolmanneksi Milja Haapamäki ja Letti
Vuoden 2018 Frodo Cupin voittivat Tommi Raita-aho ja Satiainen, toiseksi tulivat Tiina Koistinen ja Into ja kolmanneksi Eeva Ihatsu ja Ville
Vuoden 2017 Frodo Cupin voittivat Iida Vakkuri ja Hunni, toiseksi tulivat Rami Tervo ja Kiss ja kolmanneksi Taina Rantanen ja Rosa.
Vuoden 2016 Frodo Cupin voittivat Tommi Raita-aho ja Satiainen, toiseksi tulivat Hannamari Nieminen ja Qra ja kolmanneksi Outi Harju ja Olli.
Vuoden 2015 Frodo Cupin voittivat Petri Heinonen ja Blitz, toiseksi tulivat Ulla Viholainen ja Tami ja kolmanneksi Päivi Männistö ja Kisu.

Frodo Cup koostuu osakilpailuista ja finaalista.

Finaaliin pääsee jokaisesta osakilpailusta luokkansa kolme parasta tuloksen tehnyttä koirakkoa. Mikäli kolmen parhaan joukkoon sijoittuneella koirakolla on jo finaalipaikka, paikka ei siirry neljännelle jne. 

Finaali on Gambler-kilpailu. Kaikki koirakot koko- ja tasoluokasta riippumatta kilpailevat samasta palkinnosta. Koira voi osallistua finaaliin vain yhden ohjaajan kanssa.

Gambler-kilpailun palkintoina on starttikortteja RimAn virallisiin kisoihin.

Tulokset löytyvät Tulos-osiosta.