Frodo Cup

Vuoden 2017 Frodo Cupin voittivat Iida Vakkuri ja Hunni, toiseksi tulivat Rami Tervo ja Kiss ja kolmanneksi Taina Rantanen ja Rosa.
Vuoden 2016 Frodo Cupin voittivat Tommi Raita-aho ja Satiainen, toiseksi tulivat Hannamari Nieminen ja Qra ja kolmanneksi Outi Harju ja Olli.
Vuoden 2015 Frodo Cupin voittivat Petri Heinonen ja Blitz, toiseksi tulivat Ulla Viholainen ja Tami ja kolmanneksi Päivi Männistö ja Kisu.

Frodo Cup koostuu osakilpailuista ja finaalista. Viimeinen ilmoittautumispäivä ma-to osakilpailuihin on sunnuntai 20.5.2018. Lauantain agility- ja hyppyradalle viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.5.2018.

Ma, ti, ke ja to kilpailut järjestetään iltakilpailuina klo 18 alkaen. Lauantaina 26.5. järjestetään virallisina hyppy- ja agilityrata sekä epävirallinen finaali.

OSAKILPAILUT:
ma 21.5.2018. 2 x 1 lk, 2 x 2 lk, tuomari Johanna Nyberg
ti 22.5. 3 x 3 lk maksit, tuomari Marko Mäkelä
ke 23.5. 3 x 3 lk pikkumaksit ja medit, tuomari Anne Savioja
to 24.5. 3 x 3 lk minit ja pikkuminit, tuomari Jari Suomalainen
la 26.5. 2 x 3 lkt ja epävirallinen finaali, tuomari Jari Helin

Finaaliin pääsee jokaisesta osakilpailusta luokkansa kolme parasta tuloksen tehnyttä koirakkoa. Mikäli kolmen parhaan joukkoon sijoittuneella koirakolla on jo finaalipaikka, paikka ei siirry neljännelle jne. 

Finaali on Gambler-kilpailu. Kaikki koirakot koko- ja tasoluokasta riippumatta kilpailevat samasta palkinnosta. Koira voi osallistua finaaliin vain yhden ohjaajan kanssa.

Gambler-kilpailun voittanut koirakko saa osallistua ilmoittautumismaksutta RimAn virallisiin agilitykilpailuihin kolmen vuoden ajan. Toiseksi tullut koirakko saa osallistua kahden vuoden ajan ja kolmanneksi tullut vuoden ajan RimAn virallisiin ilmoittautumismaksutta. Palkinnot ovat koirakkokohtaisia.

Tulokset löytyvät Tulos-osiosta.